CONTACTE

CONTACTO

Enamorats dels detalls, ens permeten explicar meravelloses històries que reflecteixen l'essència d'allò més important, d'aquelel que ens toca la pell i que ens portaran amb el record a un dels dies més importants de les nostres vides.

Fotobox | Fotobox Fotografia | Fotògraf de Bodes
Videògraf de bodes


Formulari de contacte:

Els vostres noms

Correu electrònic

Telèfon
Data del Casament

Lloc del casament

Explica'ns una mica sobre la vostra història i el vostre dia

Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Javier Martínez Cortès amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: xavi@fotobox.com.es.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Javier Martínez Cortés.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Javier Martínez Cortés.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: xavi@fotobox.com.es.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.


Contacte:
Xavi Martínez
627 47 78 01
hola@fotoboxfotografia.com

On estem:
Diagonal 460, 5º A
08006 Barcelona

 

Compartir
Compartir en TwitterCompartir en FacebookCompartir en Google+Compartir en Pinterest
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat